Jordi Esteve, en el comiat de Siviero: «Ha estat el millor tècnic de la història del Lleida Esportiu»

El club no explica les raons per les quals ha decidit no renovar l'entrenador | "No hi ha d'haver un perquè", ha explicat el director esportiu

Esteve i Siviero, aquest dijous en roda de premsa
Esteve i Siviero, aquest dijous en roda de premsa | Àlvar Llobet
18 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:11h
El Lleida Esportiu ha anunciat de manera oficial la marxa de Gustavo Siviero del club, i ho ha fet en una roda de premsa en la que ha assistit el mateix entrenador juntament amb Jordi Esteve. El director esportiu de l'entitat ha assegurat que la decisió de no renovar el tècnic argentí ha estat consensuada i de mutu acord, encara que no ha explicat les raons que han portat a la directiva a prescindir dels serveis de Siviero de cara a la propera temporada.

De fet, Esteve no només no ha abundat en aquest argumentari, sinó que ha assegurat que Siviero ha estat "el millor entrenador de la història del Lleida Esportiu" i que "no hi ha hagut un perquè" que expliqui la seva marxa. El director esportiu no ha sortit d'aquesta línia i, sorprenentment, només s'ha limitat a agrair el bon tarannà de l'entrenador durant tota la temporada, un elogi que no va fer ni amb Toni Seligrat ni tampoc amb Imanol Idiakez, els dos anteriors entrenadors de la història del club (al marge d'Emili Vicente) que van marxar per la porta del darrere i enfadats amb la directiva.

​Esteve ha explicat que ha mantingut una bona sintonia amb Siviero i que sempre ha pres les decisions amb diàleg. De cara a l'any vinent, el director esportiu del Lleida ha assegurat que està ultimant el fitxatge del nou tècnic, que s'anunciarà la setmana vinent.

Siviero se'n va sense retrets  

En la seva intervenció, Siviero ha indicat que durant els mesos de competició hi ha hagut un clima de treball raonable i que marxa "satisfet" amb la feina feta. Tot i que no ha volgut fer sang contra la directiva, el tècnic ha indicat que algunes coses s'han de canviar al Lleida Esportiu, per bé que ha preferit acomiadar-se sense retreure res als propietaris del club. No obstant, l'entrenador sí que ha admès que ha trobat a faltar més suport de l'afició durant el campionat de lliga. "Un equip necessita el suport de la seva afició", ha indicat Siviero.