Detinguts quatre lleidatans per robar un vehicle i conduir temeràriament després de fugir d'un control

Durant la fugida han circulat en contra direcció, han col·lidit contra un vehicle policial i han acabat patint un accident | En el cotxe hi viatjaven dues persones menors d'edat

Redacció
17 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:18h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres un home de 29 anys i tres dones, una de 18 anys i les altres dues menors d'edat, tots quatre de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida per un delicte de robatori i ús de vehicle.

A l'home també se l'ha detingut pels delictes de conducció temerària, conduir sense haver obtingut mai el carnet, danys i atemptat contra els agents de l'autoritat.

Segons la policia catalana, els fets han tingut lloc aquesta matinada quan els mossos, que estaven realitzant un control a Salou, han indicat a un conductor que s'aturés. Quan el vehicle ha arribat a l'altura de l'agent que li estava fent les indicacions, el conductor ha accelerat i ha fugit del control. En la maniobra, l'agent ha hagut d'esquivar el vehicle per no ser atropellat però ha rebut un cop a la mà. Després ha començat una persecució policial.

El conductor no ha fet cas de les ordes dels mossos i ha circulat pels carrers de Salou posant en risc la resta d'usuaris. Durant la fugida, el conductor ha accedit a la incorporació de l'AP-7 i en arribar al peatge ha col·lidit amb un vehicle policial que estava ubicat allà per evitar que accedissin a l'autopista.

Després d'això, els detinguts han marxat per la via de sortida de l'autopista fins a un camí asfaltat on han perdut el control del cotxe en un revolt i han bolcat. Els mossos han anat ràpidament a auxiliar als ocupants del vehicle i han comprovat que l'home , la dona i les dues menors sortien pel seu propi peu.

Durant aquest incident, quatre agents han resultat ferits lleus.

Un cop detinguts, els mossos han esbrinat que els quatre ocupants havien robat el vehicle i per aquest motiu havien fugit del control.

L'home, amb 15 antecedents per fets contra el patrimoni, i la dona major d'edat passaran a disposició judicial durant les pròximes hores. Pel que fa a les menors, s'ha deixat sense efecte la seva detenció i s'ha informat la Fiscalia de menors.