Ensenyament

Overbooking d'inscripcions a les escoles bressol de Lleida, que tenen més sol·licituds que places

S'ha fet 676 sol·licituds i només hi ha 611 vacants

per Redacció, 17 de maig de 2017 a les 09:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La xarxa d’Escoles Bressol de la ciutat de Lleida ha rebut 676 sol·licituds per a la preinscripció del curs 2017-18, que finalitzava aquest dimarts. La Paeria ofereix aquest curs 611 vacants que corresponen a les 18 Escoles Bressol Municipals i també gestiona tot el procés de preinscripció de les 33 places de la llar d’Infants "La Faldeta".

Un cop finalitzat aquest tràmit, la publicació de les relacions baremades tindrà lloc el dia 23 de maig i el sorteig per determinar l'ordre dels casos de desempat el mateix dia 23 de maig a les 12 hores a la Sala Jaume Magre.


El termini de reclamació tindrà lloc del 24 al 26 de maig, la publicació de l’alumnat admès tindrà lloc el dia 5 de juny i el període de matrícula d’alumnes de nova incorporació del 5 al 22 de juny, ambdós inclosos.

Una vegada finalitzat tot el procés d’admissió, per a les places que resultin vacants es mantindrà la inscripció oberta per tal de poder atendre les sol·licituds de les famílies al llarg de tot el curs escolar.

 

Participació