​Isidre Esteve, la història d'una superació

El pilot lleidatà compleix avui 45 anys | La seva vida ha estat marcada per una greu lesió, que l'ha obligat a anar amb cadira de rodes

Isidre Esteve, amb el vehicle amb què va anar al Dakar
Isidre Esteve, amb el vehicle amb què va anar al Dakar | Mediagé
Redacció
15 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:25h
Isidre Esteve i Pujol va néixer a la Seu d'Urgell el 15 de maig de 1972, avui fa 45 anys. La vida del pilot català ha estat marcada per la greu lesió que va patir el 24 de març del 2007 mentre participava a la Baja Almanzora, on es va fracturar les vèrtebres T7 i T8 i va quedar paraplègic. Des de llavors, va amb cadira de rodes.

Després d'una dura recuperació i ja adaptat a la seva nova situació, Esteve ha seguit competint tot pilotant automòbils adaptats, havent participat ja en diverses edicions del Ral·li Dakar. Esteve no era un novell en aquesta cursa, ja que havia participat en vuit edicions en motos amb la marca KTM abans de patir l'accident. Prèviament, havia destacat en competicions d'enduro.

El felicitem amb diversos vídeos on s'explica la seva història de superació. Entre aquests, destaca el del programa El convidat, d'Albert Om. Presentador i pilot van passar un cap de setmana a Oliana, el seu poble. Esteve va mostrar com s'ha adaptat a una nova manera de viure i com ha mantingut la passió per conduir.