Denunciat un home per deixar conduir un tractor a un nen de 10 anys a la Batalla de les Flors de Lleida

La Guàrdia Urbana portarà el cas al jutjat perquè determini si va cometre algun delicte

ACN
12 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:38h
Imatge de la batalla de flors
Imatge de la batalla de flors | Paeria
La Guàrdia Urbana de Lleida ha obert diligències contra un jove que aquest dijous a la tarda va deixar que un nen de 10 anys conduís un tractor que arrossegava una de les carrosses participants a la Batalla de les Flors de Lleida, un dels actes més multitudinaris de la festa major de la capital del Segrià. Agents del cos van aturar el vehicle a la Rambla de Ferran -a l'altura de la parròquia del Carme- i van identificar el noi, que posteriorment ja va prestar declaració a la comissaria.

És un veí de Lleida de 21 anys familiar del nen que portava el tractor. Segons fonts de la Guàrdia Urbana, les diligències s'estan instruint tenint en compte circumstàncies com ara que la Rambla en aquell moment estava tallada al trànsit precisament per a la celebració d'aquest acte festiu.

En tot cas, la documentació s'enviarà al jutjat perquè determini si el noi va cometre algun tipus de delicte, com ara contra la seguretat en el trànsit, o simplement el cas es tanca amb una denúncia administrativa. També s'enviarà una còpia de les diligències a la Fiscalia de Menors, tot i que el petit no serà acusat perquè és inimputable en ser menor de 14 anys.