El Lleida Esportiu, pendent del TAD

El club espera que el Tribunal Administratiu de l'Esport li doni els tres punts que va perdre contra el Saguntí després d'impugnar el partit per alineació indeguda

Redacció
01 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:25h
Imatge del partit contra el Saguntí
Imatge del partit contra el Saguntí | Lleida Esportiu
Falten dues jornades per acabar la lloga i el Lleida Esportiu encara té opcions de classificar-se pel play-off d'ascens a la Segona A. Per fer-ho, els de Siviero han de sumar els tres punts contra el València Mestalla i l'Eldenc i esperar que el Badalona, ara quart classificat, perdi un partit i el Vila-real B i l'Atlètic Balears, cinquè i sisè, es deixin algun punt.

No obstant, els lleidatans estan pendents de la resolució del Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD), que ha de decidir sobre la impugnació que el club va fer del partit contra el Saguntí (que va perdre per 1 a 0) per alineació indeguda. L'entitat està convençuda que té la raó i l'organisme podria decidir aquesta setmana després de rebre més documentació del Lleida Esportiu sobre aquesta qüestió. De tenir la raó, els lleidatans sumarien tres punts que podrien ser clau per arribar al quart lloc.

​De no tenir-la, el Lleida només podria aconseguir 60 punts, una quantitat que podria igualar el Badalona aquest proper cap de setmana si guanya l'Eldenc, equip de tercera divisió. En cas d'acabar la lliga en empat, el Badalona entraria a fer promoció gràcies al gol average a favor.