30
d'abril
del
2017
Actualitzat
a les
10:44h
És el típic mos que m'encanta doncs ho té gairebé tot: fàcil, senzill, vistós ... la combinació de sabors és molt bona.
Ingredients:
1 mango
100 grs de salmó fumat (aquí)
1-2 cullerades de coco ratllat
Peleu el mango i fer boletes amb un estri adient o una cullereta.
Talleu a tires el salmó i inserir-lo en una broqueta curta en ziga-zaga.
Claveu-lo a la boleta de mango.
Escampeu-hi el coco.
NOTA : El mango que no sigui molt madur.
** Es pot tallar daus de mango si no teniu cap estri per fer boletes.
** La quantitat de pintxos que surten són molts, encara que depèn de la grandària de les boletes.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
Ingredients:
1 mango
100 grs de salmó fumat (aquí)
1-2 cullerades de coco ratllat
Peleu el mango i fer boletes amb un estri adient o una cullereta.
Talleu a tires el salmó i inserir-lo en una broqueta curta en ziga-zaga.
Claveu-lo a la boleta de mango.
Escampeu-hi el coco.
NOTA : El mango que no sigui molt madur.
** Es pot tallar daus de mango si no teniu cap estri per fer boletes.
** La quantitat de pintxos que surten són molts, encara que depèn de la grandària de les boletes.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss