Les principals propostes del cap de setmana a Ponent

La Jamborinada de Tàrrega i el festival Re-Sona de Torrefarrera, entre els actes més destacats

Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts | Arxiu
Redacció
29 d'abril del 2017
Actualitzat a les 2:18h
Dissabte 29

Tàrrega: Jamborinada

Tàrrega acollirà la trobada d’escoltes i guies de Catalunya més gran que s’ha fet mai a Catalunya. Unes 13.000 persones entre infants, joves, caps, agrupaments i voluntaris es reuniran a la ciutat per posar de relleu la força social de l’escoltisme. S’organitzaran 250 activitats entre tallers, jocs, gimcanes, vetlles... Les propostes ocuparan 367.000 m2 en diversos espais públics de la ciutat. L’acte central, la gran trobada de tots els participants, s’escenificarà el migdia de diumenge.

​Lloc: Diversos espais Més informació


Lleida: Hits, del Tricicle


L’espectacle més llarg del Tricicle conté el bo i millor. Són 145 minuts de gags que tothom té al cap en el que podria ser el seu últim espectacle... o no. Divertit, intel·ligent, trepidant i sorprenent, Hits està format per 12 esquetxos reduïts i un resum de gags curts que tanquen l’espectacle. Paco Mir, Joan Gràcia i Carles Sans en estat pur arriben al Teatre de la Llotja de Lleida.

Lloc: Teatre de La Llotja Hora: 18.30h / 21:30h Consulta preus


​Torrefarrera: Festival Re-Sona

El Re-Sona 2017 s’emmarca dins de la 30a Setmana Cultural de Torrefarrera, i comptarà d’activitats que amenitzaran el dissabte a tots els públics.  A tocar del pavelló, podreu gaudir d’un espai gastronòmic, ràdio en viu i activitats infantils.

Lloc: Pavelló Municipal Hora: 21:30h Més informació



Diumenge 30

Cervera:
Teatre "Uh! Quin cangueli"

Festa de cloenda del 30è aniversari de Rialles-Xarxa a Cervera.

Lloc: Plaça de la Universitat Hora: 18:00h Entrada gratuïta


Lleida: Univerfado


Lõbison comença la gira de presentació del seu últim disc "Solo". El seu directe serà personal i íntim amb elements que van des de la nova chanson al postpunk passant per l’aroma dels crooners contemporanis.

Lloc: Cafè del Teatre Hora: 20.30h Consulta preus