La Comissió de la Transparència convocarà Àngel Ros pels casos de la Llotja i del Camp d'Esports

El president de la Comissió de la Transparència, Carles Vega, considera que "hi ha molts temes sobre la taula que requereixen una explicació del Paer en Cap perquè no hi ha hagut transparència".

Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat a les 17:17h
Carles Vega i Àngel Ros
Carles Vega i Àngel Ros | Àlvar Llobet
La presidència de la Comissió Especial de la Transparència de la Paeria, que correspon per torn al grup d'Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem fins al juliol, demanarà la compareixença de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, a la propera comissió perquè doni explicacions sobre l'accés a la informació i la contractació que es fa des de l'Ajuntament de Lleida. La comissió està prevista per al divendres 5 de maig.

El president de la Comissió de la Transparència, Carles Vega, considera que "hi ha molts temes sobre la taula que requereixen una explicació del Paer en Cap perquè no hi ha hagut transparència". "És el cas del projecte de les torres de la Llotja, en què es va ocultar informació a regidors i consellers del Centre de Negocis i Convencions, o de contractes públics com la renovació de la gespa del Camp d'Esports", ha destacat Vega. Les comissions de març i abril van comptar amb la compareixença de la regidora de Cultura, Montse Parra, perquè aclarís qüestions referents a la contractació municipal.
 
Esmena al conveni del Camp d'Esports

Pel que fa als expedients que es debatran aquest divendres al ple de la Paeria sobre el Camp d'Esports, ERC-Avancem presentarà una esmena al conveni de cessió de les instal·lacions perquè el cinquè punt del text no s'adiu a la Llei de Contractes del Sector Públic.
D'altra banda, el grup denuncia el poc rigor del govern municipal en la contractació i la manca d'informes tècnics.