El Lleida no es rendeix

El Lleida Esportiu guanya 3 a 2 contra el Sabadell al darrer minut i es queda a cinc punts del play-off quan en falten nou per disputar | Els de Siviero completen un partit fluix en el que Javi Casares ha marcat dos gols i Cristian Fernández ha fet el tercer en temps afegit

Redacció
23 d'abril del 2017
Actualitzat a les 20:19h
El Lleida ha jugat contra el Sabadell
El Lleida ha jugat contra el Sabadell | CE Sabadell
El Lleida Esportiu tenia aquest diumenge la darrera oportunitat per mantenir l'esperança de classificar-se pel play-off, i l'equip de Gustavo Siviero ha aprofitat l'ocasió per escurçar distàncies amb els equips de la part alta. Els lleidatans han guanyat en el darrer minut (3-2) contra el Sabadell i mantenen les possibilitats de fer promoció d'ascens. Falten nou punts per jugar i l'equip està a cinc del quart classificat, el Badalona, que ha perdut aquest diumenge.

​Els blaus han començat el partit cedint la iniciativa als del Vallès, més actius al mig del camp i en atac. El Lleida s'ha defensat, però no de manera prou sòlida com per fer creure al rival que no tenia opcions de marcar. El Sabadell s'ha trobat còmode durant la primera part, i ja al minut 17 ha aconseguit el primer gol gràcies a una rematada de Jordan al segon pal a centrada de Ramon Verdú.

Els lleidatans han badat en defensa i ho han pagat amb un gol que els hi posava les coses difícils. El matx ha estat fluix i amb alternatives a les àrees. Un xut de Rubio que era desviat a córner era respost amb una jugada de Jordan que ha avortat Campos, ben posicionat. Els de la Terra Ferma sí han trobat l'empat gràcies a una rematada poc convencional de Casares, que ha aprofitat una centrada al minut 32 de Quintillà per col·locar l'empat al lluminós del Camp d'Esports, molt buit com de costum.

​El gol no ha fet variar el rumb del partit, i els dos equips han continuat jugant amb la mateixa (poca) intensitat. El Lleida ha intentat el joc per les bandes, però qui s'ha trobat amb el segon ha estat el Sabadell gràcies a un xut de Juanjo des de fora de l'àrea, que s'ha colat a la porteria de Campos després de rebotar en un defensa local. Era el minut 40 i als de Siviero els hi tocava remar contracorrent de nou. L'equip se n'ha anat al descans amb els xiulets del públic.

​El Lleida reacciona al final

​Siviero ha reordenat l'equip a l'inici de la segona part i ha situat una defensa de tres homes per aprofitar les bandes. L'equip ha tirat endavant per aconseguir l'empat, i ha controlat el partit més que durant la primera part. Durant els primers compassos de la segona, els de Siviero no han tingut ocasions clares de gol, però a mesura que han passat els minuts el Lleida ha anat tancant el rival al seu camp per forçar un empat que li donés un mínim d'honor.

El control ha estat innocent, però un xut engaltat per Casares després d'un rebuig de la defensa s'ha colat per l'escaire de la porteria del Sabadell. Faltaven cinc minuts pel final, i el Sabadell hauria pogut fer el tercer en una jugada de Jordan, que ha fallat en un mà a mà amb Campos. Els visitants han perdonat però no ho ha fet el Lleida, que al minut 91 ha fet el tercer gràcies a un gol de Cristian Fernández a la sortida d'un córner. Ha estat la darrera jugada del matx. El Lleida manté l'esperança de jugar la promoció.