Les propostes del cap de setmana a la demarcació de Lleida

El Record Store Day i la Diada de Sant Jordi, entre els actes més destacats

Un llibre i una rosa
Un llibre i una rosa | Adrià Costa
Redacció
22 d'abril del 2017
Actualitzat a les 2:11h
Dissabte 22

Tàrrega: Lo Closcamoll, 3r Festival de Música Familiar de Ponent

Tercera edició d’aquest festival musical orientat al públic familiar. Els infants de 0 a 12 anys, acompanyats dels pares i mares, tindran a l’abast durant tot el dia concerts, animació, tallers i jocs. La cita, punt de referència dels festivals musicals infantils a Catalunya, es trasllada enguany al Col·legi Àngel Guimerà, guanyant en aforament i comoditat.

​Lloc: Col·legi Àngel Guimerà​ Hora: 10.00h Preus: 12 euros (taquilla) / 9 euros (anticipada) / gratuït per a menors de tres anys



Lleida: Record Store Day

La botiga de vinils Grans Records i Ponent Roots coorganitzat novament la celebració del dia de la botiga de discs de vinils. partir de les 11h, i durant tot el dia, es durà a terme la celebració, amb concerts gratuïts i dj’s d’estils variats.
 
Lloc: Gran Records Hora: 11.00h Entrada gratuïta


Cervera: La Passió

"La Passió" es representa en la nostra ciutat des de fa més de 500 anys, perquè, si bé canvien els costums, l’essència de les relacions humanes continua essent la mateixa tant en l’època medieval, com el s. XXI: la violència, la corrupció del poder, el suïcidi, la lapidació i també, la condemna a mort d’un reu innocent. A més, aquestes escenificacions ens permeten entendre en part alguns fets culturals i el significat de moltes obres d’art dels nostres museus i esglésies.

Lloc: Gran Teatre de la Passió Hora: 16.00h Més informació


Diumenge 23

Balaguer: Ballada de Sardanes


Ofrenes sardanistes, esmorzar de germanor i ballada de sardanes a càrrec de la colla sardanista Santa Maria de les Franqueses.  

Lloc: Santuari del Sant Crist Hora: 10.00h Entrada gratuïta


Diada de Sant Jordi


Lleida

Balaguer

Tàrrega

Mollerussa

Cervera

​Les Borges Blanques