Brams publica «Demà», un disc gestat a les Valls d'Àneu

El grup va fer un stage de deu dies a Isil per treballar intensament en les noves cançons

Redacció/ACN
21 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:57h
Brams, en una imatge promocional
Brams, en una imatge promocional | Brams
Tres anys després de publicar el disc "Anem tancant les portes a la por", Brams està a punt de llençar el seu nou treball, titulat "Demà" i que arribarà al mercat el proper 9 de maig. Aquest disc tindrà un fort component pallarès, ja que es va gestar en una estada que el grup va fer a Isil a l'estiu

El líder del grup, Francesc Ribera "Titot", ha reconegut que aquest treball "ha estat el més dificultós que hem fet per poder coincidir tots". En aquest sentit, ha afegit que "no volíem caure en el parany de treballar per Whatsapp perquè fer el disc per separat no ens venia de gust". Per això, la banda es va tancar durant deu dies a les Valls d'Àneu "d'on va sortir el 90% del disc".

Durant l'estada a Isil, el grup va connectar en directe amb els seus seguidors a través de Periscope, mostrant el seu dia a dia al Pallars Sobirà. 

"Demà"

El cantant del grup ha explicat que 'Demà' és com s'anomena una de les deu cançons que formaran part del disc i han decidit escollir-la com a títol perquè "fa referència a un concepte molt positiu i és el sinònim més curt de la paraula esperança". Al nou treball discogràfic, Brams hi aboca un fort component social més que no pas nacional, ja que, tal com ha relatat Ribera, "arriba un moment en què és molt difícil explicar segons quines coses a les cançons perquè la realitat va més de pressa que la producció dels discos"