Més de 200 voluntaris recolliran signatures a favor del referèndum per Sant Jordi a les comarques de Lleida

En el marc de la campanya que vol sumar adhesions al manifest del Pacte Nacional pel Referèndum

Redacció
21 d'abril del 2017
Actualitzat a les 16:54h
Imatge de la comissió nacional del Pacte Nacional pel Referèndum
Imatge de la comissió nacional del Pacte Nacional pel Referèndum | ACN
Més de 200 voluntaris recolliran signatures d'adhesió al manifest del Pacte Nacional pel Referèndum durant aquesta diada de Sant Jordi a les comarques de Lleida. Ho han explicat aquest divendres els membres de l'equip de coordinació de la plataforma Terres de Lleida, Cristina Torrent, Joan Miquel Ballester, Andreu Vázquez i Cèlia Argilés, acompanyats pel membre de la comissió nacional del Pacte Nacional pel Referèndum, Francesc Pané, durant la presentació de la campanya d'adhesions que arrenca aquest diumenge a tot el país.

Concretament, els coordinadors territorials han explicat que la campanya va adreçada a recollir el suport d'institucions, entitats i particulars que vulguin sumar-se en aquesta iniciativa per tal de fer difusió d'un Manifest "que es basa en l'anhel i el desig del poble català de poder decidir el seu futur polític com a país".
 
La campanya tindrà la diada de Sant Jordi com a punt àlgid i hi haurà parades als carrers de les principals localitats lleidatanes. L'acció, però, s'estendrà més enllà mitjançant les diferents entitats que tindran llocs de recollida de signatures.

Els responsables de l'acció insisteixen que es volen recollir el major nombre possible d'adhesions "per celebrar un referèndum, vinculant i eficaç sobre el futur polític de Catalunya, atenent la voluntat àmpliament majoritària de la ciutadania de decidir el futur polític del país en un procés democràtic". La presentació de la campanya s'ha fet aquest divendres a l'Espai Orfeó de Lleida.