La Seu acull una xerrada per conèixer el seu estat ambiental

La xerrada, que tindrà lloc aquest divendres a les vuit del vespre a la sala d'actes de l'ajuntament urgellenc, anirà a càrrec de Jordi Dalmau qui en farà una anàlisi dels principals bioindicadors dels espais naturals del municipi.

per NacióLleida, 22 de març de 2011 a les 13:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de març de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell que encapçala Miquel Caminal ha organitzat per aquest divendres, 25 de març, a les vuit del vespre, una xerrada oberta a tothom per conèixer l'estat ambiental del municipi.

La xerrada anirà a càrrec de Jordi Dalmau qui en farà una anàlisi dels principals bioindicadors dels espais naturals de la Seu. El seguiment de diverses espècies o de grups faunístics o florístics, anomenats bioindicadors, té com a objectiu determinar en quin estat ambiental es troben els diversos ecosistemes del municipi.


En aquest sentit, el regidor urgellenc de Medi Ambient, Miquel Caminal, ha remarcat que “aquesta actuació és una de les accions prioritàries incloses dins el Pla d'Acció de l'Agenda 21 Local, la qual és un dels instruments que disposa la Seu per tendir cap a la sostenibilitat”.

 

Participació