L'equip femení de l'AEM no troba patrocinadors i impulsa una campanya per recaptar diners

L'equip de futbol va guanyar la lliga masculina i pretén recollir 10.000 euros per intentar l'assalt a la primera divisió

Redacció
20 d'abril del 2017
Actualitzat a les 17:04h
Imatge de l'equip femení de l'AEM
Imatge de l'equip femení de l'AEM | AEM
L'equip de futbol AEM de Lleida ha iniciat una campanya de recollida de fons a la plataforma GoFundMe per consolidar el seu projecte i poder portar l'equip a primera divisió.

El AEM de Lleida va apostar pel futbol femení i, després de diverses temporades, el passat 1 d'abril el seu equip infantil es va proclamar campió quatre jornades abans de la fi del campionat i perdent només un partit d'un total de 22 jugats en lliga masculina. "El camí fins aquí no ha estat fàcil. crowdfunding.

La quota que han de pagar les futbolistes per poder jugar i altres despeses addicionals són una barrera a l'entrada i el desenvolupament de talent futbolístic, al costat de la discriminació del futbol femení, segons el president del club. "Mai hem buscat el protagonisme mediàtic, però quan va arribar fa un parell de setmanes vam pensar que almenys serviria per atreure l'atenció de patrocinadors que podrien donar un cop de mà a les nostres noies. Lamentablement no ha estat així, i és una pena, perquè estic segur que si fóssim un equip masculí, desenes d'empreses se'ns haurien apropat ja. Per això hem decidit obrir aquesta campanya", assegura.

L'objectiu de la seva campanya és aconseguir 10.000 euros amb els quals l'equip vol augmentar el nombre d'equips, continuar potenciant i creant una estructura d'acord a la necessària en funció dels equips. "Després de més de vuit anys dirigint el club, sé que del planter del AEM van a sortir autèntiques campiones que donaran molt que parlar i volem apostar fort per elles perquè assoleixin el seu màxim potencial", explica Sergio.