S'obre el procés per obtenir ajudes pel pagament dels lloguers a Lleida

L’Empresa Municipal d’Urbanisme va subvencionar 1.083 contractes de lloguer d’habitatge

Redacció
19 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:30h
Imatge d'un edifici
Imatge d'un edifici | Àlvar Llobet
L’Empresa Municipal d’Urbanisme de Lleida ha obert aquest dimecres el període de sol·licituds d’ajuts al lloguer d’aquest any 2017, que convoca el Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge. En aquest sentit, l’any passat es van gestionar un total de 1.437 expedients referents a aquesta convocatòria, dels quals van resultar subvencionables 1.083 contractes de lloguer d’habitatge a la ciutat.

Els destinataris d’aquesta subvenció són els titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge que sigui el seu domicili habitual i permanent a Catalunya. A la demarcació de Lleida és requisit imprescindible no pagar un lloguer mensual per l’habitatge superior a 400 euros. La subvenció serà del 40% de l’import del lloguer anual de l’immoble habitual i permanent, amb un màxim de 2.400 euros anuals per pis (màxim 200€ mensuals).

El termini de presentació de les sol·licituds és de dos mesos, és a dir, fins al 19 de juny (inclòs). L’import màxim inicial de la dotació pressupostària d’aquesta convocatòria és de 20 milions d’euros a tot Catalunya.