La Fira de Formació i Treball de Lleida comptarà un any més amb els militars

La direcció general de Joventut va demanar un canvi de reglament | El certamen, que tindrà lloc del 20 al 22 d'abril, comptarà amb 21 expositors i oferirà una cinquantena d'activitats

Redacció
18 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:09h
Imatge d'un estand de l'exèrcit
Imatge d'un estand de l'exèrcit | ACN
L'Exèrcit serà present a l'11a edició de la Fira Formació i Treball F&T de Lleida, que se celebrarà del 20 al 22 d'abril al pavelló 4 de Fira de Lleida. De la mateixa manera que en les deu anteriors edicions, la institució militar disposarà d'un estand al certamen on donarà a conèixer als joves aquesta sortida professional a través de les diferents tipologies formatives que imparteix, malgrat la carta enviada per la direcció general de Joventut a Fira de Lleida demanant la no participació de l'Exèrcit a la fira i el rebuig expressat per la plataforma Desmilitaritzem l'Educació i la Crida per Lleida-CUP.

L'11a edició del saló F&T comptarà amb la participació de 21 empreses i entitats i tindrà 25 famílies de formació o disciplines representades. El saló ocuparà una superfície bruta d'exposició de 4.000 metres quadrats i acollirà 50 activitats professionals com ara conferències, tallers, demostracions i altres iniciatives relacionades amb la formació. El certamen l'organitzen l'Ajuntament de Lleida, Fira de Lleida i la Generalitat, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i GlobaLleida.