Al Lleida se li escapa el play-off

Els de Siviero perden 1 a 0 contra el Barça B i es queda amb remotes opcions de jugar la promoció d'ascens a la Segona A | L'equip es situa a set punts del quart classificat quan només en falten 12 per disputar

15 d'abril del 2017
Actualitzat el 16 d'abril a les 2:24h
El Lleida ha perdut contra el Barça B
El Lleida ha perdut contra el Barça B | Lleida Esportiu
Els jugadors del Lleida havien assegurat que el partit contra el Barça B d'aquest dissabte era el més important de la temporada, però a l'hora de la veritat, l'equip s'ha vist superat per un rival, el líder, que l'ha condemnat pràcticament a seguir jugant a la Segona B l'any vinent. Els de Siviero han perdut per 1 a 0 i es queden a set punts del play-off (a l'espera del que faci el Badalona) amb tan sols 12 punts per disputar.

El Barça B ha sortit molt millor que els lleidatans, que han patit durant els primers compassos del partit, sobretot per les bandes. Al minut tres, una jugada de Marc Cucurella per l'esquerra ha acabat amb una centrada al bell mig de l'àrea que ha rematat a plaer Kaptoum, que d'aquesta manera estrenava el marcador. El resultat i les sensacions feien témer un matx complicat pel Lleida, que no ha sabut adaptar-se a la defensa de cinc jugadors amb tres centrals i dos carrilers.

El filial ha jugat a plaer pels costats i hauria pogut fer el segon en tres jugades, dues per la banda que ha tret la defensa del Lleida i una amb un xut de Perea que s'ha estavellat a la creueta de la porteria de Campos. Els de Ponent han estirat les línies i a mesura que ha anat passant la primera part han combinat més i han arribat amb major perill a la porteria local. Un xut de Casares al 25 ha marxat fregant el pal, i una falta executada per Quintillà ha sortit massa alta. Els de Siviero han acabat els primers 45 minuts molt millor que no pas els han començat, però amb un resultat en contra que suposava pràcticament l'adéu a les aspiracions del play-off.

​A la represa, els lleidatans han sortit amb més anhel de buscar la porteria dels blaugrana, i ho han aconseguit, en part, durant els primers minuts. Els de Siviero han estirat línies, encara que no han aconseguit crear ocasions clares de gol. De fet, la majoria d'oportunitats dels de la Terra Ferma han arribat amb xuts llunyans. Nierga i Quintillà han posat a prova el porter blaugrana, el segon després d'una errada defensiva, però l'empat no ha arribat. Amb el pas del temps, el Barça ha anat controlant més la pilota però sense mostrar massa intenció de sentenciar el partit. Els blaugrana anaven controlant el matx i els grocs intentaven buscar espais per igualar el marcador.

Quintillà perdona l'empat al final

​Siviero ha fet entrar Doncel per reactivar l'atac del Lleida, ben controlat pels joves del filial culer. El davanter ha generat mobilitat, però insuficient. A falta de deu minuts pel final, el partit estava obert, i per aquest motiu el tècnic argentí ha fet entrar Cristian Alfonso, que ha actuat com a mitja punta. El Lleida ho ha intentat fins al final amb un 4-4-2 i hauria pogut fer l'empat amb un xut de Quintillà que ha desaprofitat un rebuig del porter de Barça que l'havia deixat sol per fer l'empat. El defensa del Lleida ha xutat al cos de Baro i ha perdut la millor oportunitat per igualar el matx.

​L'equip es queda a set punts del play-off quan queden quatre partits per acabar la lliga.