Rotllets de carpaccio de vedella amb vinagreta de soja

Les receptes de la popular blocaire La Dolorss

Rotllets de carpaccio de vedella
Rotllets de carpaccio de vedella | Dolorss Mateu
Dolorss Mateu
09 d'abril del 2017
Actualitzat a les 14:57h
Si sou dels que us agrada el carpaccio, aquesta és una manera més de preparar-lo.
 
Ingredients per a 4 -6 persones:
100 gr. de vedella tallada molt fina
50-60 gr. de brots tendres
25-30 gr. de formatge parmesà
2 c / s de salsa de soja
6 c / s d'oli d'oliva verge extra
1 c / s de suc de llimona
1 c / p Llavors de sèsam cru
1 c / p Llavors sèsam negre
 
Prepareu la vinagreta: poseu en un pot amb tapa el suc de  la llimona, la soja, l'oli i  les llavors de sèsam, tapeu  i sacsegeu  bé perquè emulsioni. Reserveu.
 
Talleu en làmines el parmesà.
Renteu i assequeu bé els brots tendres
Poseu esteses les làmines de carn, pinzelleu aquestes amb la vinagreta, col·loqueu a sobre brots tendres, unes làmines  de formatge, una mica de vinagreta i enrotlleu.
 
Poseu en una font de servir i regeu-ho tot amb la vinagreta.
Acompanyeu amb torradetes de pa.
 
NOTA: La carn demaneu que us la tallin a la carnisseria.
** Si la voleu tallar a casa, primer netejar-la bé de qualsevol greix que pogués tenir, es congela una hora i ja es pot tallar finita.
** C / s = cullerada sopera
** C / p = cullera de postres
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
 
Blog de cuina de la dolorss