Concurs de treballs sobre el canvi climàtic i els boscos de Catalunya

El concurs s’adreça a estudiants universitaris i de grau superior de Formació Professional, i el premi consisteix en un cap de setmana per a dues persones al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

per NacióLleida, 22 de març de 2011 a les 11:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de març de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya organitzen un concurs sobre treballs de com afecta el canvi climàtic els boscos de Catalunya
 
El concurs s’emmarca en el marc FUTUREforest, un projecte europeu que compta amb la participació d’administracions públiques i organitzacions de Catalunya, Brandenburg, Gal·les, Alvèrnia, Letònia, Bulgària i Eslovàquia. El concurs sobre el canvi climàtic i la gestió forestal tindrà lloc en cada un d’aquests països membres.
 
Es pot presentar al concurs un treball tècnic (per exemple, sobre com reduir els efectes negatius del canvi climàtic als terrenys forestals) o bé un treball narratiu (per exemple, una història imaginada ambientada en el futur sobre els efectes que ha produït el canvi climàtic). Hauran d’estar escrits en català i adjuntar un resum en anglès d’una pàgina. El termini de presentació de treballs finalitza el 5 de maig i es poden trobar les bases del concurs i més informació a: www.futureforest.eu.

 

Participació