Desviaments i talls de trànsit amb motiu de la Processó de Diumenge de Rams

Les afectacions al trànsit es produiran a partir de les 4 de la tarda per l’exhibició dels Armats i està previst que finalitzin a dos quarts d’onze de la nit

Redacció
08 d'abril del 2017
Actualitzat el 09 d'abril a les 15:35h
Imatge del recorregut de la processó
Imatge del recorregut de la processó | Paeria
La celebració de la Processó de Diumenge de Rams provocarà alteracions en el trànsit pel centre de la ciutat de Lleida, la qual cosa obligarà a desviar la circulació i a procedir a talls de la mateixa entre les 4 de la tarda i dos quarts d’onze de la nit.

Els principals carrers afectats són aquells per on circularà el seguici religiós: el carrer Cavallers, Av. Blondel, Av. Catalunya, Lluís Companys, c/ Unió, Templers, c/ Acadèmia, c/ Alcalde Costa, Avinguda Catalunya, c/ Sant Antoni i c/ Cavallers.

Tampoc es permetrà aparcar a la zona del recorregut des de 4 de la tarda fins a la finalització de l’acte. Els veïns dels carrers Manuel del Palacio i Acadèmia per on no passa el recorregut de la Processó no podran sortir dels aparcaments mentre duri l’acte.

Desviaments previstos

Al voltant de les 4 de la tarda es procedirà al tall de la circulació de l’avinguda Blondel, en el tram compres entre el carrer Cavallers i l’avinguda de Catalunya. També es tallarà puntualment el trànsit mentre els Armats facin el recorregut a la plaça Espanya perquè no puguin circular vehicles cap a l’avinguda Catalunya, Lluís Companys, Unió (tall puntual al passeig de Ronda), Templers, Acadèmia, Alcalde Costa i avinguda Catalunya. Aquest recorregut durarà fins a les 6 de la tarda, aproximadament.

Sobre dos quarts de set, es procedirà a efectuar el tall de trànsit anterior de forma continuada fins que acabi la processó, sobre dos quarts d’onze de la nit. A més, quedarà tallada la circulació a l’avinguda Balmes i la rambla d’Aragó en aquest horari, des de la plaça Ricard Vinyes fins al carrer Lluís Companys. Es permetrà el trànsit transversal en aquests carrers per la circulació dels veïns, hospitals, etc. Consulteu els agents de Guàrdia Urbana que estaran destinats a la zona.

Els conductors que per necessitat hagin d’accedir a la zona de Balmes, ho podran fer pels carrers Camp de Mart i Vallcalent.

Els conductors que necessitin accedir a la rambla d’Aragó ho podran fer per Pius XII- Bisbe Ruano, Ramon i Cajal i Canonge Brugulat. Els conductors que vulguin accedir al carrer Lluís Companys ho podran fer pel carrer Roca Labrador, però no podran accedir a la zona per on passa la Processó.

Recomanacions

Es recomana estacionar els vehicles de forma correcta amb anterioritat a l’acte i accedir caminant a la zona del recorregut de la Processó.

No serà possible accedir amb vehicle a la zona del recorregut de la Processó mentre aquesta estigui passant. Les ambulàncies i vehicles d’urgència que hagin d’accedir a les clíniques Perpetuo Socorro i Montserrat ho podran fer seguint les instruccions donades en l’anterior punt.
 

Imatge del recorregut de la processó Foto: Paeria