El PDECat exigeix a la Paeria que compleixi amb el manteniment de l'aparcament de l'Escola Alba

La formació assegura que incompleix un acord signat el 2014 amb l'AMPA del centre per conservar en bon estat el terreny habilitat per pal·liar la perillositat de l'encreuament de carretera C-12 amb l'accés al col·legi

Redacció
08 d'abril del 2017
Actualitzat a les 19:03h
Imatge de l'aparcament
Imatge de l'aparcament | Arxiu
El grup municipal del PDECat i Unió exigeix a l'equip de govern de la Paeria que compleixi amb el compromís signat amb l'AMPA de l'Escola Alba segons el qual ha de fer el manteniment de la zona d'aparcament habilitada el 2014 al costat d'aquest centre com a mesura pal·liativa a la perillositat de l'encreuament de la carretera C-12. Els pares i mares denuncien que des d'aleshores no s'ha fet cap actuació i que l'espai de 4.500 metres quadrats destinat a aparcaments es troba ple de clots i en pèssimes condicions de conservació.

La regidora del PDECat i Unió Marta Gispert critica que el govern socialista no hagi fet res en aquests dos anys "incomplint el compromís signat entre les parts". "Fer una inversió amb els diners de tots els lleidatans i no fer el manteniment oportú implica haver de fer una doble despesa", assegura Gispert.

El grup portarà la qüestió a la pròxima Comissió d'Urbanisme per forçar l'equip de govern a donar compliment a les obligacions contretes amb l'AMPA de l'Escoa Alba i per posar de manifest el perjudici econòmic que suposarà no haver fet les tasques periòdiques de manteniment.