Les propostes culturals del cap de setmana a Ponent

El festival de novel·la negra de les Borges i l'obra "Geronimo Stilton" a Lleida, entre els actes més destacats

per Redacció , 8 d'abril de 2017 a les 01:42 |
Imatge del musical 'Geronimo Stilton' | Teatre Condal
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dissabte 8

Les Borges Blanques: 1r Festival de Novel·la Negra "Les Borges Negres"


El dissabte 8 d'abril tindrà lloc el primer Festival de Novel·la Negra a la capital de les Garrigues, "Les Borges Negres".
 
Lloc: Les Borges Blanques Hora: a partir de les 10:00h Entrada gratuïtaTàrrega: Projecció de "El cuadro"

El documental descriu el procés de creació de la pintura Ell@ de l’artista Josep Santilari, des de la sessió fotogràfica amb la model i el primer esbós fins a la finalització de l’obra i el seu trasllat a la galeria d’art.

 
Lloc: Museu Comarcal de l'Urgell Hora: 19.00h Entrada gratuïta


Cervera: La Passió

"La Passió" es representa a la capital de la Segarra des de fa més de 500 anys, perquè, si bé canvien els costums, l’essència de les relacions humanes continua essent la mateixa tant en l’època medieval, com el s. XXI: la violència, la corrupció del poder, el suïcidi, la lapidació i també, la condemna a mort d’un reu innocent. A més, aquestes escenificacions ens permeten entendre en part alguns fets culturals i el significat de moltes obres d’art dels nostres museus i esglésies.

​Lloc: Gran Teatre de la Passió Més informació


Diumenge 9

Lleida: Teatre "Infidelitats"


La brama del cérvol s’ha convertit en reclam turístic. Sembla ser que sentir el so que fan els mascles en període de zel és una sort. Per alguns, fins i tot un privilegi. Per d’altres, l’oportunitat de veure grans cornamentes i d’envejar-les, estranyament. Els humans som monògams emocionals, però sovint desitgem ser infidels sexuals. 

Lloc: L'escorxador Hora: 18:00h Preu: 8 euros


Lleida: Teatre "Geronimo Stilton"

Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia! I aquesta vegada no hi és per passar-hi uns dies de vacances, sinó perquè l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes!

Lloc: La Llotja Hora: 19.00h Consulta preus

 

Participació