La Paeria negocia amb dues entitats per tal que assumeixin l'atenció a víctimes de violència masclista

L'alcalde Àngel Ros assegura que "no hi haurà cap pèrdua d'assistència a les persones ateses actualment", que són nou dones i set infants

Redacció
07 d'abril del 2017
Actualitzat a les 17:26h
Àngel Ros, alcalde de Lleida
Àngel Ros, alcalde de Lleida | Àlvar Llobet
L'Ajuntament de Lleida està negociant amb dues entitats socials per tal que puguin fer-se càrrec, amb l'establiment del concert corresponent, del servei d'atenció a dones víctimes de violència masclista i als fills d'aquestes, després que l'entitat Dona Samaritana hagi renunciat a seguir-lo gestionant. Aquestes entitats podrien, fins i tot, utilitzar les mateixes instal·lacions que Dona Samaritana, ja que es tracta d'habitatges de titularitat municipal, segons ha explicat aquest divendres l'alcalde de Lleida.

A la vegada, Àngel Ros ha llençat un missatge de tranquil·litat tot garantint que no es produirà "cap pèrdua d'assistència" a les persones ateses actualment, en concret nou dones i set infants. Ros ha destacat la tasca duta a terme per Dona Samaritana en l'atenció a les dones víctimes de violència masclista i ha atribuït la renúncia de l'entitat a seguir prestant aquest servei "a un tema intern de l'entitat".