Quatre companyies de teatre lleidatanes es «venen» a Bèlgica

"City of Wings", la Fira belga d'Arts de carrer, acull 6 propostes catalanes entre un total de 71 que conformen el cartell d'aquest certamen

Redacció
05 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:29h
Membres de la companyia
Membres de la companyia | ACN
Els propers dies 7, 8 i 9 d'abril, un total de 71 propostes artístiques formaran part del cartell de la Fira belga d'Arts de carrer, City of Wings, el certamen d'aquestes característiques que aplega més professionals i companyies. Entre les propostes seleccionades per mostrar el seu treball a programadors d'arreu del món hi ha 4 companyies de les terres de Ponent: Jam, Tombs Creatius, Campi qui Pugui i Toc de Fusta. Ja fa uns anys que les creacions artístiques i teatrals d'aquestes companyies viatgen durant l'estiu pels principals festivals de teatre de carrer d'arreu d'Europa, en una clara mostra de la bona salut creativa de les companyies lleidatanes. A City of Wings hi haurà presència a més a més de dues companyies més provinents de Catalunya.
 
Segons les companyies lleidatanes que portaran les seves propostes aquest cap de setmana a Bèlgica, la seva presència els ajudarà a entrar en contacte amb programadors dels molts festivals que s'organitzen al nord d'Europa. En aquest sentit, destaquen que el fet d'haver estat seleccionats és un reconeixement al seu treball que ''suposa un gran estímul per seguir creant noves propostes''.

Les companyies presentaran els seus espectacles a la ciutat belga de Ieper, que transforma el seu centre històric per donar cabuda als seus carrers a les propostes artístiques d'arreu del món que professionals, programadors i un nombrós públic podran gaudir de manera gratuïta.