Mor el veí de Torres de Segre que deia ser descendent del tsar de Rússia

David Duaigües ha estat trobat sense vida aquest dimarts

Redacció
05 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:00h
David Duaigües, a la sortida del jutjat
David Duaigües, a la sortida del jutjat | ACN
Els Mossos d'Esquadra han trobat aquest dimarts el cos sense vida de David Duaigües, el veí de Torres de Segre que s'havia fet popular en els darrers mesos per dir que era besnét del darrer tsar de Rússia, Nicolau II. Segons apunta Segre, l'home va deixar una carta de comiat a la seva dona, que va alertar la policia després de trobar-la. La policia ha obert una investigació per escatir les causes de la mort de Duaigües, de 52 anys.

​L'home va ser traslladat a un centre psiquiàtric el passat mes de novembre després d'atrinxerar-se a casa seva, bloquejar els accessos del seu carrer i amenaçar els agents amb un ganivet.

Duaigües va explicar que, d'entre les proves presentades, hi havia els resultats d'un laboratori argentí especialista que concloïa que l'ADN de la Carme Martí Juanola (mare del David Duaigües) demostrava en un 99.9% que era néta del tsar. A més, les proves fotogràfiques, mostraven la "semblança" entre Romanov i la seva mare i la seva àvia. Finalment, el jutjat de primera instància número 7 de Lleida va desestimar la demanda.