Així serà la darrera temporada de la sèrie «Merlí»

El creador i productor, Héctor Lozano, anuncia nous personatges i més capítols

Un fragment de la sèrie
Un fragment de la sèrie | TV3
Redacció
04 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:00h
La nova temporada de la sèrie Merlí comptarà amb una nova professora, la Silvana, que farà competència al protagonista. Així ho ha anunciat Héctor Lozano, creador, coproductor i guionista de Merlí, durant la inauguració de la 14a Setmana de la Comunicació de la UdL.

Lozano, que ha concedit una entrevista a l'alumnat del Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisuals, ha avançat que la tercera temporada tindrà 14 capítols enlloc de 13, que posaran el punt final a aquesta generació d'alumnes.

El guionista de la sèrie creu que una de les claus de l'èxit de Merlí ha estat barrejar adolescència amb filosofia, utilitzant un llenguatge proper amb l'espectador i combinant-lo amb trames senzilles. Ha aprofundit sobre el procés de creació del guió de la sèrie, que Lozano s'encarrega d'escriure primer i després són els actors qui el fan seu i l'adapten a un vocabulari propi en el qual se senten còmode.

D'altra banda, Adrian Grösser, l'actor que a la sèrie interpreta Marc Vilaseca, ha despertat l'interès dels més joves que ocupaven la Sala d'Actes, els quals durant el torn de preguntes han volgut saber les claus per arribar a guanyar-se la vida com a actor.

L'Adrian ha assegurat que ell no és el més indicat per donar aquests consells, ja que porta relativament poc en aquest món. "És difícil viure de la interpretació però és molt fàcil ser actor", ha dit, sense oblidar que cal comptar amb el factor 'sort' que t'acompanyi al llarg de la teva carrera professional. Pel que fa al ressò mediàtic de la sèrie, Grösser ha comentat que a vegades "deu crítiques bones passen desapercebudes i una de dolenta t'enfonsa". Però tant ell, com l'Héctor se'ls ha vist molt satisfets del resultat final.