Mor Jaume Llauradó, expropietari de la Unió Esportiva Lleida

Tenia 73 anys i ha traspassat després de la lluita contra el càncer | Va ser el màxim accionista de l'entitat lleidatana del 1996 al 1997

Redacció
02 d'abril del 2017
Actualitzat el 03 d'abril a les 0:20h
Jaume Llauradó ha mort aquest diumenge
Jaume Llauradó ha mort aquest diumenge | Arxiu
Jaume Llauradó ha mort aquest diumenge als 73 anys en un centre hospitalari de Barcelona després d'una lluita contra el càncer. Propietari de la Unió Esportiva Lleida des del 1996 al 1997 i fundador del "Fòrum Samitier'", va ser precandidat a la presidència del Barça en les eleccions del 2003 i vicepresident del club en l'etapa en la qual Joan Gaspart va estar al capdavant de l'entitat.

Nascut a la capital catalana,el 25 de febrer de 1944, va ser membre del ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona. Així mateix va publicar llibres relacionats amb el Barça i va ser fundador de la plataforma pro seleccions catalanes. També va ser tresorer i vocal de la junta d'antics jugadors blaugrana.

Llauradó també era un dels principals organitzadors del partit benèfic de la marató televisiu de TV3. Així mateix, havia estudiat a l'Escola Tècnica Universitària d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics i també tenia un Màster en Assessoria Fiscal i Dret Tributari.