Plum cake d'avellanes i xocolata

La recepta de la blocaire La Dolorss

Dolors Mateu
01 d'abril del 2017
Actualitzat a les 17:01h
Plum cake d'avellanes i xocolata
Plum cake d'avellanes i xocolata | Dolorss Mateu
Crec que són ideals per esmorzar, tant si es prenen tranquil·lament amb un cafè com si un s'ho va menjant camí de la feina o de les classes.
 
Ingredients per a 6-8 racions:
150 gr. d'avellanes mòltes
2 ous
150 gr. de sucre
100 cc. de llet
100 cc. de mantega pomada
150 gr. de farina amb llevat incorporat
3 c / s de gotes de xocolata
sal, Cacau en pols
 
En un robot o amb unes varetes bateu els ous amb el sucre uns 5-8 minuts, afegiu la llet, la mantega i ho bateu novament.
Afegiu les avellanes, un polsim de sal i la farina, barregeu molt bé.
 
Suqueu un motlle allargat amb oli i escampeu una mica de farina per tot el seu interior, treieu l'excedent, aboqueu la massa, esteneu-la bé i afegiu les gotes de xocolata, barregeu amb una cullereta per repartir-les bé.
 
Coure al forn preescalfat a uns 180º durant uns 20-25 minuts o fins que estigui cuit i daurat.
 
Deixeu temperar, desemmotlleu i un cop fred escampeu-hi una mica de cacau en pols.
 
NOTA: Mantega pomada és la mantega tova, deixada a temperatura ambient .
** La quantitat de xocolata al vostre gust, es pot posar més.
** El temps de cocció és orientatiu, depèn del forn, del motlle ...
 

Blog de cuina de La Dolors