Les propostes culturals del cap de setmana a Ponent

La Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida i la segona edició d'Encontats, entre els actes més destacats

per Redacció , 1 d'abril de 2017 a les 01:30 |
Balaguer celebrarà la segona edició dels "Encontats" | Aj Balaguer
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'abril de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dissabte 1

Ivars d'Urgell: Dia i Fira de l'Estany d'Ivars


Els dies 1 i 2 d'abril tindrà lloc el Dia de l'Estany d'Ivars. Amb motiu d'aquesta efemèride, també es realitzarà la Fira de l'Estany d'Ivars.
 
Lloc: Ivars d'Urgell Hora: a partir de les 10:00h Entrada gratuïtaTàrrega: 6a Fira Playmobil de Tàrrega

Sisena edició de la Fira Playmobil de Tàrrega, amb més de 1000 m2 d'exposició, concursos, inflables, selfie-click!, venda de novetats i moltes més activitats relacionades amb els clicks de Playmobil. 

 
Lloc: Pavelló Club Natació Consulta horaris


Lleida: 23a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya


​Amb l’objectiu de renovar-se, la 23a edició de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya experimentarà alguns canvis respecte edicions anteriors, oferint el contingut habitual, però concentrat en 4 dies, del 30 de març al 2 d’abril, per poder gaudir al màxim de la Secció Oficial de Llargmetratges, patrocinada per Movistar i de la Secció Oficial de Curtmetratges.
 
Lloc: diversos espais de la ciutat Consulta horaris


Diumenge 2

Cervera: La Passió

"La Passió" es representa a la capital de la Segarra des de fa més de 500 anys, perquè, si bé canvien els costums, l’essència de les relacions humanes continua essent la mateixa tant en l’època medieval, com el s. XXI: la violència, la corrupció del poder, el suïcidi, la lapidació i també, la condemna a mort d’un reu innocent. A més, aquestes escenificacions ens permeten entendre en part alguns fets culturals i el significat de moltes obres d’art dels nostres museus i esglésies.

​Lloc: Gran teatre de la Passió Més informació


Balaguer: Encontats


A partir de les 10:30h, i fins les 20h, tots els membres de la família podreu gaudir d'un munt d'activitats al centre de Balaguer. Jocs gegants, jocs per a nadons, presentacions de llibres, visites guiades, concursos, descens de ràpel, etc. Entre les sorpreses que us esperen, n'hi ha una de molts especial: el mercat comptarà amb la presència de l'il·lustrador Frederic Letamendi. 

Lloc: diversos espais de la ciutat Hora: a partir de les 10:30h Entrada gratuïta

 

Participació