Diferents esports, mateixes condicions i oportunitats?

"Volem destacar el mal estat del Velòdrom Municipal. Actualment no se li està donant el tracte que es mereix pel gran volum d’usuaris que té durant tot l'any, i estem convençuts que millorar-lo pot ésser un acte de suport a les persones que practiquen el ciclisme"

JERC Lleida
30 de març del 2017
Actualitzat a les 2:08h
Detall del velòdrom de Lleida
Detall del velòdrom de Lleida | cedida
Les Joventuts d'Esquerra Republicana a Lleida creiem necessari repensar l'estratègia seguida pel govern de la Paeria a l'hora de potenciar l'esport lleidatà de base. Com a ciutat, tenim un gran gruix de persones que practiquen l'esport en l'àmbit personal i/o en l'àmbit de clubs. Tanmateix, pensem que hi ha un gran dèficit d'inversió i de manteniment en determinats equipaments, i el qual perjudica directament als usuaris.

En aquest cas, volem destacar el mal estat del Velòdrom Municipal, instal·lació situada a la zona del Camp d'Esports. Actualment no se li està donant el tracte que es mereix pel gran volum d’usuaris que té durant tot l'any, i estem convençuts que millorar-lo pot ésser un acte de suport a les persones que practiquen el ciclisme, i que ara mateix no el poden practicar de la millor forma possible. Amb el pas del temps, aquesta instal·lació ha patit un important deteriorament i ha esdevingut un equipament esportiu perillós per a la pràctica de l'esport, ja que està en estat d'abandó. En aquest sentit, són molts els desperfectes que es poden trobar: des de clots, passant per plantes que sobresurten de l'asfalt, i continuant per graffitis. Les JERC-Lleida, fem nostra aquesta demanda i instem a l'Ajuntament a què faci les accions pertinents per adequar aquest espai.
 
Des de les Joventuts d'Esquerra Republicana a Lleida creiem que la nostra ciutat es mereix unes instal·lacions esportives a l'altura de les seves aspiracions i les seves necessitats. D'altra banda, sempre hem defensat la gestió pública d'aquests espais, per tant, instem al govern de La Paeria a millorar les infraestructures esportives i a mantenir un posterior manteniment d'aquestes, per poder satisfer les demandes dels i les esportistes que les utilitzen dia rere dia.
 
En definitiva, creiem que el cas del velòdrom és un dels més evidents i per tant, les JERC-Lleida exigim millores com més aviat millor, per tal que els usuaris de la instal·lació tinguin les millors prestacions possibles, i que ara mateix no tenen, i que de ben segur es mereixen.