La Crida proposa vermuts i espectacles populars al xalet dels Camps Elisis

La formació reclama que l'edifici sigui d"ús públic"

Redacció
27 de març del 2017
Actualitzat a les 18:02h
Imatge del xalet dels Camps Elisis
Imatge del xalet dels Camps Elisis | Arxiu
La Crida per Lleida ha presentat la seva proposta d’usos per al procés participatiu sobre el Xalet dels Camps Elisis, fruit d’un diàleg amb les demandes dels veïns i veïnes durant el mes d’octubre. La Crida vol que l’equipament sigui d’ús "públic" i orientat a la cultura "de carrer": a l’hivern, vermuts culturals els caps de setmana; a l’estiu, concerts i espectacles populars al voltant de l’edifici i la glorieta. En el seu conjunt, la formació proposa que el Xalet sigui un equipament "d’ús i accés públic, veïnal i associatiu".

"La ubicació del Xalet, enmig dels Camps Elisis, espai verd i sense trànsit de vehicles, li dóna a aquest espai una condició privilegiada per passar una bona estona de lleure i desconnexió, amb la família i els amics, al centre de Lleida", explica la formació.

La formació s’inspira en experiències com la música als parcs de la ciutat de Barcelona o la Casa Elizalde del barri de Sarrià com a espai cultural en sí mateix, a més del programa de circs a les places d’Olot