Márquez es queda sense podi

El pilot de Cervera queda quart a Qatar en una carrera marcada per la pluja | Maverick Viñales ha quedat primer per davant de Dovizioso i Rossi

Redacció
27 de març del 2017
Actualitzat a les 10:47h
Marc Márquez, durant la carrera
Marc Márquez, durant la carrera | Marc Márquez
Marc Márquez ha vist aquest diumenge a Qatar que haurà de tornar a suar per revalidar el títol de campió del món de Moto GP. El de Cervera ha quedat quart en la primera cursa de l'any després de patir problemes amb els pneumàtics a causa de la pluja.

Maverick Viñales ha guanyat el primer assalt de la temporada després d'una competició caòtica en l'inici per culpa dels quaranta minuts de retard obligats per la pluja, intermitent cada vegada que els pilots complien amb el protocol per a la sortida.

Viñales anava lent, el jove Zarco estirava i Márquez feia el que podia per arribar al col·locar-se primer.
El gal s'ho ha jugat al tot o res i ha acabat a terra quan en portava un 1.6 sobre la seva trio de perseguidors. Aquest trio el formaven Dovizioso, Márquez i Iannone, sent aquest últim el més agressiu dels tres. Els dos italians han seguit amb un ritme alt que no ha pogut aguantar el de Cervera, testimoni a gairebé cinc segons de distància de la baralla que hi ha hagut al seu davant i que ha estat passat també per Valentino Rossi, tercer al final.