Retrobament de la promoció 76-77 de l'escola Gaspar de Portolà de Balaguer

Les activitats es van iniciar a la tarda amb una visita a les instal·lacions del centre i van acabar amb un sopar de germanor

Redacció
27 de març del 2017
Actualitzat a les 10:23h
Imatge dels exalumnes de Gaspar durant el sopar
Imatge dels exalumnes de Gaspar durant el sopar | cedida
Els exalumnes de la 6a promoció del col·legi Gaspar de Portolà, de Balaguer, van celebrar, el passat 25 de març, el seu 40è aniversari amb una festa de retrobament. Les activitats es van iniciar a la tarda, amb una visita a les instal·lacions del centre, on els antics alumnes van poder comprovar la constant adaptació dels espais a les noves necessitats de la vida escolar.

Al mateix temps, el director del col·legi va donar la benvinguda als assistents, tot recordant-los que aquell edifici seguirà sent sempre casa seva. Tot seguit, els exalumnes es van reunir en una aula amb una representació dels seus antics mestres i, junts, van compartir una estona molt agradable, recordant anècdotes i emotives vivències.

A la nit, la festa es va traslladar al càmping de St. Llorenç de Montgai, on va tenir lloc un sopar, amb pastís d'aniversari inclòs. Finalment, una animada sessió de discoteca fins a la matinada va tornat a fer gaudir els assistents amb els èxits dels anys setanta.