Lleida tanca alguns accessos al Segre a causa de l'augment del cabal d'aigua

L’Ajuntament de Lleida pren la mesura preventiva en el Camí de Rufea i sota el Pont dels Instituts | La climatologia obliga a suspendre actes públics al carrer o traslladar-los a cobert

Imatge d'arxiu d'un accés tancat
Imatge d'arxiu d'un accés tancat | Paeria
Redacció
25 de març del 2017
Actualitzat a les 14:08h
A causa de l'augment del cabal del riu Segre, aquest matí l’Ajuntament de Lleida ha procedit al tancament del pas sobre el riu en el Camí de Rufea i sota el Pont dels Instituts com a mesura preventiva, donat que la companyia Endesa ha informat de l’obertura de comportes, fins a 30 metres cúbics, per la previsió d’avinguda en les properes hores.

Els serveis de Protecció Civil han activat el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT), d'acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, ja que continua mantenint-se la situació de risc per nevades.

La situació meteorològica està alterant l’agenda de la jornada. Alguns actes que s’havien de fer al carrer, com la commemoració del dia Mundial de les Persones amb Síndrome de Down s’han hagut de traslladar d’escenari. Els actes, que estava previst fer-los a la plaça Sant Francesc, es faran al Caixaforum. Per altra part, la carrera ciclista Ciutat de Lleida BTT Ultramarató també s’ha hagut de suspendre per la climatologia.