El Club Esportiu la Fuliola denuncia insults i amenaces dels afeccionats del Torregrossa

Els fets van passar el passat diumenge en un partit de Quarta Catalana

Redacció
22 de març del 2017
Actualitzat a les 19:12h
El Club Esportiu la Fuliola i Boldú ha denunciat desqualificacions i amenaces per part dels afeccionats del Torregrossa durant el partit del passat cap de setmana corresponent a la Quarta Catalana. L'equip visitant assegura haver rebut un malt tracte per part d'alguns afeccionats alhora que consideren que l'àrbitre no va ajudar a frenar aquesta situació.

En declaracions a Catalunya Ràdio, l'entrenador de l'equip de l'Urgell assegura que mai no havia viscut un episodi semblant, i explica que, a l'acabar el partit, alguns jugadors locals li van demanar disculpes pel comportament dels afeccionats.

Per la seva banda, Ramon Clarisó, de la directiva del Torregrossa, assegura que lamenta si algun afeccionat va ferir la sensibilitat dels jugadors i membres del cos tècnic, si bé creu que els fets no van ser tan greus com per denunciar públicament aquests fets. El partit va acabar amb 3 a 2 per part del Torregrossa, que va pujar a Tercera, i amb quatre jugadors de la Fuliola i el tècnic, expulsats.