Els cotxes tornen a la Fira Balaguer després de 12 anys

Fira Q se celebrarà del 29 d'abril a l'1 de maig

Redacció
22 de març del 2017
Actualitzat a la 13:57h
Fira Q s'ha presentat aquest dimecres
Fira Q s'ha presentat aquest dimecres | Àlvar Llobet
El sector de l'automoció tornarà a ser present a la Fira Q de Balaguer després de 12 anys d'absència. L'alcalde de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal, ho ha anunciat aquest dimecres en la presentació del certamen, que acollirà un nombre rècord d'expositors, 115. El batlle balaguerí ha explicat que els concessionaris mostraran les novetats d'automòbils, alhora que ha indicat que la fira seguirà la línia dels darrers anys pel que fa als altres àmbits comercials.

​Així, en la nova fira s'hi tornaran a trobar espais com el de comerç de proximitat de la ciutat i el de gastronomia, tot i que Vidal ha matisat que el certamen no pretén ser una mostra gastronòmica. No obstant, a la fira sí que s'hi trobarà la zona de les coques de recapte, que comptarà amb una vintena de forners de la comarca. Per la seva banda, la regidora de Comerç, Esther Guarné, ha indicat que s'oferirà un curs als expositors abans de la fira per poder valorar els resultats del certamen.

​Fira Q se celebrarà al pavelló municipal del 29 d'abril a l'1 de maig, un dia més que l'any passat atès que el primer de mes, festiu, escau en dilluns.