A les seves plantacions en hivernacles de Sucs i Almacelles incorpora 10.000 metres quadrats d'una nova instal·lació a la Finca San Miguel, a Belver de Cinca (Osca), que ha entrat en producció, ha explicat a Europa Press el seu director comercial, Óscar Ortíz.
La collita ha començat a Almacelles i continuarà a Sucs i Belver de Cinca
Edoa elabora els seus enviaments en la central Raventós Riu Cinca de Torrent de Cinca, a Osca i surt al mercat quan els cirerers convencionals encara no han florit.
L'any passat va facturar 1,6 milions d'euros l'any passat, venent un 12% de la seva producció a Espanya i exportant principalment a França, Anglaterra, Dubai, Singapur, Suïssa i Bèlgica.
Aquest any té com a objectiu consolidar en aquesta campanya els mercats de Dubai, Singapur i Qatar, assenyala Ortiz, que preveu que els preus siguin aquest any els mateixos que l'any passat pel que depenent del seu gruix, les seves cireres es podran comprar a entre 150 i 55 euros per quilo, amb un calibre que oscil·la entre 24 i 34 mil·límetres.