El parc dels Barrufets se'n va a Moscou després que hagi caducat el contracte amb la Paeria

El regidor de comerç, Rafel Peris, ha culpat Postius de desmarcar-se del projecte | El líder demòcrata assegura que si no s'ha tirat endavant ha estat perquè no s'han trobat inversors

Redacció
21 de març del 2017
Actualitzat a les 17:33h
Imatge de la presentació del projecte
Imatge de la presentació del projecte | Àlvar Llobet
El contracte que va la Paeria va firmar amb l'empresa que gestiona la marca dels Barrufets i que servia de base per construir un parc temàtic sobre aquests populars personatges ha caducat. D'aquesta manera, l'espai d'oci que van presentar el desembre del 2014 el PSC i CiU no ha fructificat, i el projecte es construirà a Moscou.

El regidor de Comerç de Lleida, Rafel Peris, ha lamentat que la ciutat hagi perdut aquesta oportunitat, i ha culpat el líder de l'oposició, Toni Postius, de desmarcar-se del pla, que havia firmat l'exportaveu del grup de CiU, Joan Ramon Zaballos. Aquest punt de vista de Peris no el comparteix Postius, que ha explicat que "la responsabilitat de trobar un inversor per fer possible el projecte del parc temàtic dels Barrufets a les Basses era de l'equip de govern".

Postius també recorda que l'equip de govern de Lleida no ha estat capaç de desencallar la resta de zones d'un parc que porta més de vint anys degradant-se.