CaixaBank obre un centre d'empreses a Tàrrega per atendre les comarques est de Lleida

Dona servei a més de 700 empreses de les comarques de les Garrigues, el Pla d'Urgell, la Noguera, la Segarra, l'Urgell, l'Alt Urgell i el Solsonès

ACN
21 de març del 2017
Actualitzat a les 16:29h
 
CaixaBank ha obert un centre d'empreses a Tàrrega, amb l'objectiu de reforçar el servei que presta als empresaris lleidatans i potenciar la proximitat. El nou centre, que dirigeix Mònica Vidales, disposa d'un equip d'experts en negoci empresarial de sis persones i dona servei a més de 700 empreses amb facturació anual superior als 2 milions d'euros de les comarques de les Garrigues, el Pla d'Urgell, la Noguera, la Segarra, l'Urgell, l'Alt Urgell i el Solsonès.

El Centre d'Empreses Lleida Est gestiona un volum de negoci superior als 130 milions d'euros i entre els seus clients destaquen les empreses dels sectors agroalimentari i serveis, els de major pes a l'economia de les comarques lleidatanes. El de Tàrrega és el segon centre d'empreses de CaixaBank a la demarcació de Lleida després del de Lleida ciutat.
El Centre d'Empreses Lleida Est de CaixaBank, que s'ubica al carrer Sant Pere Claver, 20 de Tàrrega, facilita als clients una atenció especialitzada i de proximitat.

Els especialistes ofereixen orientació sobre fórmules de finançament, gestió de tresoreria, serveis i mercats nacionals i internacionals, entre d'altres àmbits de negoci. La seva directora, Mònica Vidales, ha destacat que l'entrada en funcionament del nou centre "permetrà respondre de manera més ràpida i eficient a les necessitats que tenen els empresaris lleidatans".

CaixaBank disposa actualment d'una de les majors quotes de penetració en el sector d'empreses a nivell de l'Estat ja que el 45% de les empreses estatals són clients de l'entitat financera segons FRS. El model de servei per a banca d'empreses de CaixaBank es basa en la relació a llarg termini amb els clients a través d'un servei especialitzat, que ha permès reforçar el negoci i augmentar les quotes de mercat en factoring, confirming i comerç exterior.