El pallarès Xavier Camacho, entre els sis millors barbers d'Espanya

El perruquer de la Pobla de Segur opta al premi a millor barber del 2016 en la 4a edició dels Premis de la Barberia Espanyola

21 de març del 2017
Actualitzat a les 12:36h
Xavier Camacho, a la dreta, optarà al premi a millor barber d'Espanya
Xavier Camacho, a la dreta, optarà al premi a millor barber d'Espanya | Xavierperruquer
El perruquer pallarès, Xavier Camacho, continua col·leccionant reconeixements. La seva última fita és haver estat seleccionat com un dels sis finalistes a millor barber del 2016 en la 4a edició dels Premis de la Barberia Espanyola, organitzats pel portal Barberías con Encanto. El guanyador es farà públic durant la gala i entrega de premis que tindrà lloc el proper mes d'abril a Barcelona.

Barberías con Encanto té entre una de les seves grans missions promoure el desenvolupament econòmic i social de la barberia espanyola en benefici de la professionalitat i el prestigi de la mateixa i en la defensa dels drets del consumidor. Entre les seves finalitats s'emmarquen la realització d'accions que contribueixin a la dinamització i millora de la barberia.

Juntament amb Camacho, que dirigeix el saló de perruqueria Xavierperruquer de la Pobla de Segur, han estat seleccionats els barbers Joaquín Peris (Ximo), Jordi Pérez, Juanjo Ruzafa, Lisardo Vicente i Miguel Ángel Díaz. Camacho, de 45 anys, és membre de Barbers d'Espanya. El passat mes de novembre va rebre la medalla d'or al mèrit professional de mans de l'entitat Foro Europa 2001 i fa unes setmanes va viatjar a Grècia per ajudar els refugiats.
 

Xavier Camacho, a Grècia, tallant els cabells a un infant refugiat. Foto: Xavierperruquer