Es complica el play-off

El Lleida Esportiu perd al camp de l'Atlètic Balears 2-1 en un partit travat i en el que ha estat superat pels locals

Redacció
19 de març del 2017
Actualitzat a les 17:13h
El Lleida ha perdut aquest diumenge
El Lleida ha perdut aquest diumenge | Lleida Esportiu
El Lleida ha perdut aquest diumenge contra l'Atlètic Balears (2-1) i s'ha quedat sense sumar després d'un partit lleig i travat en el qual els de Siviero han patit en defensa i no han estat encertats en atac.

Els lleidatans han començat el matx actius, amb voluntat d'anar a l'atac i de posar por al cos a l'Atlètic Balears, que s'ha dedicat a ajuntar les seves línies i a defensar-se. Les dimensions del camp i els pocs espais que deixaven els locals han fet patir el Lleida, tot i que hauria pogut obrir el marcador amb un xut de Noel que ha aturat bé el porter balear en els primers compassos del matx.

La primera part s'ha convertit en un bombardeig de boles llargues que intentaven baixar els davanters dels dos equips, voluntariosos en la recuperació de la pilota però poc encertats a l'hora de generar perill. Només amb alguna jugada aïllada semblava que podia arribar el gol, i tan l'Atlètic Balears com el Lleida haurien pogut fer-lo amb jugades de Javi López i de Becchio, que ha enviat una pilota al pal després que Campos la desviés. Els primers 45 minuts han estat intensos però poc lluïts en atac. Per tant, l'empat era un resultat just pels mèrits que han fet els dos equips.

El Balears supera el Lleida durant la segona

​Els de Siviero han sortit menys connectats a la segona part, i els locals ho han aprofitat per tirar cap endavant i posar setge a la porteria de Campos, el millor dels lleidatans i salvador del seu equip en tres ocasions. Amb el pas dels minuts, els balears han cregut en les seves opcions i han insistit en tenir la pilota conscients que el Lleida estava patint. Per aquest motiu, Siviero ha fet entrar Cristian Alfonso per donar més equilibri al mig del camp i asserenar un partit que s'estava posant perillosament de cara pels locals.

​La pilota no corria, el Lleida tenia poc la pilota i les millors ocasions les tenia el Balears, que ha xocat contra un Campos imperial que ha tret mans per mantenir un empat injust pels locals, que han generat ocasions suficients per anar guanyant. A deu del final, una falta llençada amb rapidesa l'ha aprofitat Becchio, que ha deixat enrere la despistada defensa lleidatana i ha batut Campos, que en aquesta ocasió no ha endevinat la trajectòria de la pilota. Amb el resultat advers, el Lleida ha intentat tirar endavant, però ha rebut un segon gol de Becchio, que amb un xut des de fora de l'àrea ha col·locat el 2 a 0 que semblava definitiu. 

No obstant, una badada de la defensa local ha posat el 2 a 1 al marcador amb un absurd gol en pròpia porta. El defensa ha volgut cedir la pilota al seu porter, però l'ha superat per alt. Amb aquest regal, el Lleida ha cremat les naus en els darrers instants per aconseguir un empat que hagués minimitzat els efectes d'una derrota de cara a la lluita pel play-off. El gol no ha arribat i l'equip se n'ha anat de Mallorca sense sumar.