Les propostes culturals del cap de setmana a Ponent

La Passió de Cervera i l'espectacle de Marcel Gros, entre els actes més destacats

per Redacció, 18 de març de 2017 a les 00:43 |
Imatge de la Passió de Cervera | Passió Cervera
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dissabte 18

Balaguer: Presentació del disc "Somnis" de Joan Blau


Joan Blau presenta el seu nou disc "Somnis" al públic de Balaguer. Les cançons formen el disc, en format acústic. Luis Robisco a la guitarra i Maria Yndurain ballant, l'acompanyaran en aquest esdeveniment, així com alguna altra col·laboració sorpresa.
 
Lloc: Llibreria l'Argonauta Hora: 12.30h Entrada gratuïtaLleida: Circ "Rhümia"

A casa dels Rhum & cia, hi ha un altre món possible, una altra pista de circ més íntima amb noves entrades de pallassos, cançons i músiques d’arreu del món i és plena d’emocions absurdes i concretes. Imaginades i reals. No és gens diferent del que passa a qualsevol llar d’arreu del món, perquè finalment el circ és qualsevol univers i cada casa és un circ on tothom hi té cabuda. 

Lloc: L'escorxador Hora: 19.00h Preu: 12 euros


Diumenge 19

​Cervera: La Passió


"La Passió" es representa a la capital de la Segarra des de fa més de 500 anys, perquè, si bé canvien els costums, l’essència de les relacions humanes continua essent la mateixa tant en l’època medieval, com el s. XXI: la violència, la corrupció del poder, el suïcidi, la lapidació i també, la condemna a mort d’un reu innocent. A més, aquestes escenificacions ens permeten entendre en part alguns fets culturals i el significat de moltes obres d’art dels nostres museus i esglésies.

​Lloc: Gran teatre de la Passió Més informació


Balaguer: Teatre infantil "Universari" de Marcel Gros


En un petit univers de lletres vocals que es transformen en edificis i paisatges és on habita un curiós personatge que li agrada somiar despert, jugar amb les paraules i els objectes, transformant la realitat a base de riure i imaginació. El Marcel que sempre està als núvols, només toca de peus a terra per fer un salt, anar a la lluna i des d’allà veure la realitat i transformar-la en Espectacle, a través de la mirada del Pallasso. Alegre, especial, imaginatiu, original, unic!

Lloc: Teatre Municipal Hora: 18:00h Preu: 3 euros / 6 euros


Tàrrega: Posa una rumba a la teva vida

Vetllada de rumba catalana a ritme de quatre formacions representatives del gènere. La primera actuació, a les 7 de la tarda, s’adreçarà als menuts de casa de la mà de Dantuvi amb la Canalla. El cartell inclourà la mítica formació lleidatana La Violeta i els seus garrotins.​

Lloc: Espai MerCat Hora: 19.00h Preu: 2,5 euros / 5 euros

 

Participació