Obre el 37è Saló de l'Automòbil de Mollerussa amb bones expectatives de vendes

Amb un total de 22 expositors de vehicles nous, l'espai s'avança un dia a l'obertura oficial de la Fira de Sant Josep, dedicada a la maquinària agrícola

Redacció
17 de març del 2017
Actualitzat a les 0:22h
Imatge de diversos cotxes
Imatge de diversos cotxes | ACN
El 37è Saló de l'Automòbil de Mollerussa ha obert portes aquest dijous al matí amb un total de 22 expositors representants de diferents concessionàries de vehicles de les terres de Lleida, 2 més que l'any passat. Aquesta mostra ubicada al recinte de les piscines municipals amb una ocupació de més de 6.000 metres quadrats s'avança un dia a l'obertura oficial de la 145a edició de la Fira de Sant Josep.

Es fa per tal de donar més entitat i personalitat a aquesta part de la Fira, ja que la resta del certamen està dedicat a la maquinària agrícola. Les expectatives dels expositors són bones i confien realitzar moltes vendes de vehicles nous durant els 4 dies que estaran oberts al públic fins diumenge. L'any passat es van vendre a aquest saló de l'automòbil, el segon més important de Catalunya, un total de 232 cotxes per un import de més de 5,4 milions d'euros.