L'actriu lleidatana Lara Díez, Premi Zapping 2017

MasterChef Celebrity' guanya el premi al millor programa d'entreteniment / concurs i Ana Pastor, el de millor presentador

Redacció
16 de març del 2017
Actualitzat a les 23:31h
Imatge de Lara Díez fent d'Anna Gabriel a Polònia
Imatge de Lara Díez fent d'Anna Gabriel a Polònia | TV3
L'informatiu Info K, el programa Ja t'ho faràs, Autèntics.cat (El Punt AvuiTV) i l'actriu lleidatana del Polònia Lara Díez han estat alguns dels guardonats catalans aquest dijous en l'entrega dels premis Zapping. Així mateix, MasterChef Celebrity ha guanyat el premi al millor programa d'entreteniment / concurs i Ana Pastor, el de millor presentador. 

L'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC) ha atorgat els guardons, que han arribat a la vint-i-dosena edició, a CaixaForum Barcelona. Segons indiquen els impulsors dels premis, es tracta dels únics guardons audiovisuals de vot popular que es concedeixen a l'Estat.

En la categoria de Videojoc s'ha premiat al Fifa 17 (EA) per davant de Clash Royale (Supercell) i Super Mario Maker 3DS (Nintendo). En l'apartat de videojoc infantil, el guardó ha estat per Super Mario Run (Nintendo) davant de Lego Dimensions (Warner) i Lego Star Wars: El despertar de la Fuerza (Warner).

El lliurament de premis ha començat amb l'homenatge al musical de l'any per part dels estudiants de l'Institute of the Arts Barcelona. Durant la gala, conduïda per Cori Calero i Oriol Soler, periodistes de TV3, els assistents han pogut gaudir de l'actuació del mag Cesc Vives i de la banda Papel Maché. A més, han pogut veure l'espectacle de la Companyia de claqué Luthier.

Els Zapping premien la qualitat dels espais, i no l'audiència, i els socis de TAC i usuaris del web (taconline.net) són els que elegeixen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat, presidit pel president de l'Associació de Consumidors, Josep Maria Guerra, decideix amb el seu vot els guanyadors.