Càrrec

Àngel Ros, representant dels municipis espanyols en el Consejo Escolar del Estado

La comissió d’Educació de la FEMP, que presideix el paer en cap, ha acordat obrir línies de treball en col·laboració amb el Ministeri d’Educació per tractar l’abandonament escolar, l’assetjament i l’educació inclusiva

per Redacció, 14 de març de 2017 a les 17:05 |
Àngel Ros, alcalde de Lleida | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha estat escollit aquest migdia el representant dels municipis de tot l’Estat en el Consejo Escolar del Estado. L’alcalde formarà part tant del plenari com de la comissió permanent d’aquest òrgan de participació dels sectors més directament relacionats amb el món educatiu, que depèn del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports.

Els seus integrants dictaminen els projectes de normes en matèria educativa que han de ser aprovats pel Parlament, el Govern o el Ministeri d’Educació. Aprova cada curs escolar l’Informe sobre l’estat del sistema educatiu, que inclou les propostes de millora sobre educació que comptin amb els suport dels seus membres.

 

Participació