Una discussió entre pares després d'un partit d'infantils acaba amb agressions i una denúncia

Els familiars del Bordeta i del Miralcamp s'han enganxat després del partit per l'alineació de jugadors més grans

Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a les 11:55h
El partit d'infantils entre la U.E.Bordeta B i el Miralcamp que s'ha disputat aquest diumenge ha acabat amb una discussió entre diversos pares i familiars dels nens que ha desembocat en agressions i la presentació d'una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra. La baralla ha estat motivada per les queixes dels afeccionats del Miralcamp, que han acusat l'equip lleidatà d'alinear jugadors d'una categoria superior per guanyar el partit, que ha acabat 8 a 0 a favor de la Bordeta.

La trifulca ha anat augmentant el to fins que un avi ha agafat pel coll una dona i l'ha empentat contra una tanca, un fet que ha desembocat en la presentació de la denúncia. Tot i això, des del club lleidatà s'assegura que hi va haver insults i agressions per les dues parts, alhora que es qualifica de vergonyós aquest episodi. L'entitat esportiva indica que l'home que ha estat denunciat també té intenció de presentar una demanda per les agressions rebudes.

Campanya a favor del Fair Play

​Es dóna la casualitat que la U.E.Bordeta ha impulsat en els darrers mesos una campanya a favor del Fair Play als terrenys de joc i a la grada. El club lleidatà, que compta amb 400 nens, pretén que tots els actors que formen part de l'entitat (jugadors, entrenadors i pares) prenguin consciència de la importància d'actuar correctament i amb educació, per la qual cosa està prevista per a inicis del mes d'abril una xerrada del comunicador Juanjo Falcó, que parlarà als pares dels futbolistes de la comunicació esportiva.