Continua el degoteig de retirada de plaques franquistes a Lleida

Els representats d'una empresa de benzineres n'han arrencat una aquest dissabte

Redacció
11 de març del 2017
Actualitzat a les 15:32h
Imatge de les persones que han retirat la placa
Imatge de les persones que han retirat la placa | Petrolis Independents
La decisió de treure una placa franquista que el passat dimarts van prendre els regidors de la Crida per Lleida ha estat seguida aquest dissabte per els representants de Petrolis Independents, l'empresa que s'ha compromès a treure les plaques de la ciutat. En un missatge a Twitter, la companyia ha indicat que havia arrencat una placa, alhora que ha especificat que l'actuació no ha tingut cap cost.

​L'empresa va demanar formalment a la Paeria el passat dimecres l'autorització per treure les plaques, una petició que va ser atesa per l'alcalde, Àngel Ros, que va indicar que no tenia cap inconvenient en acceptar aquestes operacions de retirada de les plaques sempre que abans hi hagués la conformitat dels propietaris dels edificis.

​En aquest context, les joventuts d'ERC, les JERC, han tret també diverses plaques aquest divendres. Segons han indicat en un tuit, diversos membres del col·lectiu han volgut "obeir" Àngel Ros després que en una entrevista a La Xarxa hagués donat via lliure a retirar les plaques franquistes.