Torna el «Talarn Music Experience», del 28 al 30 de juliol a Lo Quiosc

La segona edició del festival proposa tres nits de música de la mà de Joana Serrat, Joan Dausà, Bigott, Jo Jet i Maria Ribot, Ramon Mirabet i el DJ Luca Feller | Tots els concerts inclouran una oferta gastronòmica creada especialment per a cada sessió | Enguany es posarà a la venda un abonament per a les tres nits

08 de març del 2017
Actualitzat a la 13:22h
Mikel Erentxun, en la primera edició del Talarn Music Experience
Mikel Erentxun, en la primera edició del Talarn Music Experience | Jordi Peró
'espai natural musical Lo Quiosc acollirà entre el 28 i el 30 de juliol la segona edició del festival de músiques d'autor Talarn Music Experience, que oferirà sessions de música i gastronomia amb actuacions de músics de referència i veus emergents del panorama català com són Joana Serrat, Joan Dausà, Bigott, Jo Jet i Maria Ribot i Ramon Mirabet. ​

L'edició d'enguany del festival, que comptarà novament amb la col·laboració de Pallars Digital, presenta cinc concerts a l'aire lliure en tres nits, amb una sessió inaugural a càrrec de Joana Serrat, Premi Altaveu 2016 per la seva trajectòria internacional i Premi al Millor Disc Català de l'Any 2016 escollit pels oients d'iCat.cat. Joan Dausà serà l'encarregat de tancar la segona edició del festival.

Tots els concerts començaran a les 22 hores i inclouran un sopar maridatge de música i gastronomia. El preu de cada sessió és de 23 euros. Enguany, però, des de l'organització s'ha confeccionat un abonament pels tres dies del festival, especialment pensat pels veïns del Pallars que vulguin assistir a tots els concerts, que sortirà per 50 euros. Les entrades es posaran a la venda a partir d'aquest dijous, dia 9.

La programació del Talarn Music Experience inclou les actuacions de Joana Serrat i de Bigott (divendres 28 de juliol); Ramon Mirabet i el duet Jo Jet i Maria Ribot (dissabte 29 de juliol), i finalitza el diumenge 30 de juliol amb el concert de Joan Dausà. Tots els dies, abans i un cop finalitzin els concerts, hi haurà sessió de Dj a càrrec de Luca Feller.

Proximitat amb els artistes

El Talarn Music Experience ofereix l'experiència única de viure els concerts en directe des d'una perspectiva diferent, potenciant la proximitat dels artistes amb el públic. El festival fa possible maridar música i territori, acords i paisatge i aplega pallaresos i forans en un espai natural únic on compartir l'essència de la música, la llibertat, les emocions i el ritme a flor de pell.

El festival va néixer tot just fa un any a Lo Quiosc, un espai únic i privilegiat al costat de l'embassament de Sant Antoni, al terme municipal de Talarn. La primera edició, celebrada del 29 al 31 de juliol de 2016, va comptar amb les actuacions d'Adrià Puntí, Blaumut, Xarim Aresté, Sanjosex i Mikel Erentxun, i va despertar un alt interès pel públic en una comarca amb escassa oferta musical de qualitat.

L'objectiu del festival és clar: dur el millor de la música actual al territori pallarès. El seus impulsors, en Ramon Mitjana i Sonia Gasia, apassionats per la música, aposten per acostar al territori pallarès música de qualitat i en directe, contrarestant l'escassa oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l'oferta de festivals i concerts del territori català.

Programa
 

Divendres 28 de juliol

Joana Serrat. Premi Altaveu 2016 per la seva trajectòria internacional i Premi al Millor Disc Català de L'Any 2016 escollit pels oients d'iCat.cat. Joana Serrat presentarà el seu tercer disc Cross The Verge (2016). Una rematada visible a tota la seva trajectòria i que la situa en l'avantguarda d'un so que ha sabut convertir en propi a força de personalitat.

Bigott. El prolífic artista saragossà Borja Laudo, amb vuit discos publicats, presentarà al festival la seva última referència: My friends are dead (2016). Una nova mostra del seu talent per construir cançons pop properes a la perfecció. Bigott s'ha convertit en un dels referents indiscutibles de la sempre vibrant escena musical de la ciutat de Saragossa.

Dissabte 29 de juliol

El duet manresà JoJet i Maria Ribot obrirà la vetllada interpretant les cançons del seu segon disc Lliure o descansar (2016). Una proposta de proximitat que escurça les distàncies espacials i emocionals entre músics i espectadors. Un duet de veus i guitarra amb un repertori que sap teixir ràpidament un clima de calidesa i complicitat amb el públic que respon amb atenció sincera i el cor obert les seves cançons.

Després serà el torn de Ramon Mirabet que presentarà en directe el seu darrer disc Home is Where the Heart is (2016) i on també inclourà les millors cançons dels seus dos discos publicats fins al moment, així com la cançó Those Little Things de la campanya d'estiu 2016 d'Estrella Damm. Un artista amb una proposta musical que arrossega molts seguidors tal i com demostren les xifres: entrada en el top 10 de la llista dels discos més venuts a Espanya, més de 200.000 reproduccions mensuals a Spotify i més de 100.000 visites del seu nou vídeo a Youtube.

Diumenge 30 de juliol

Joan Dausà serà l'encarregat de tancar la segona edició del festival la nit de diumenge. La seva actuació al Talarn Music Experience serà de les poques que oferirà durant l'any 2017 al territori català. Una ocasió única per gaudir d'una de les veus més representatives del panorama musical actual. L'artista interpretarà les cançons dels seus dos treballs discogràfics Jo Mai Mai i del segon disc On seràs Demà (2014). Recentment Dausà ha versionat els seus propis temes a l'anglès i presenta el seu repertori arreu d'Europa en anglès i català.

Luca Feller és DJ, productor i entusiasta de la música a parts iguals. Amenitzarà les nits abans i després dels concerts. Després de passar uns anys actuant en petits locals, esdeveniments especials i realitzant residències en diversos clubs, Feller ha desenvolupat el seu estil musical, un estil fresc i agradable que actualment està sonant a llocs com Moët & Chandon Winter Lounge, d'on és resident de la terrassa de moda de Baqueira.