Jutgen l'acusat d'assaltar una botiga de marihuana que va perdre un avió i no va assistir al seu judici

L'Audiència de Lleida ja va absoldre l'exparella de la víctima i va condemnar el seu company sentimental i els altres tres lladres encausats | Els fets van passar a Tàrrega

Redacció
06 de març del 2017
Actualitzat a les 18:20h
L'Audiència de Lleida jutjarà entre aquest dimecres i divendres l'acusat d'assaltar una botiga de marihuana de Tàrrega que faltava, per a qui la fiscalia demana tretze anys de presó. O. B. H., de 29 anys, no es va presentar al judici que es va celebrar el 2 i 3 de novembre perquè, segons va al·legar, va perdre un avió i no va arribar a temps.

L'Audiència de Lleida va jutjar llavors els altres tres presumptes lladres, l'exparella de la víctima i la parella sentimental d'aquesta. La sala ja va sentenciar i va condemnar-los a tots excepte a l'exparella de la víctima, tot i que la fiscalia la considerava la instigadora de l'assalt i demanava per a ella quatre anys de presó.

L'assalt va tenir lloc el 28 d'agost de 2013 quan uns desconeguts van lligar de mans i peus i van emmordassar el propietari d'una botiga de llavors de marihuana de Tàrrega. Cap a les vuit del vespre uns homes van entrar amb armes de foc i fent-se passar per policies a la botiga "Punta Verde", situada al número 2 de la plaça El·líptica de la capital de l'Urgell, en una de les entrades a la ciutat i es van endur 2.500 euros i alguna joia. Després, els assaltants, armats amb pistoles, es van desplaçar a Agramunt (Urgell), on viu el propietari de l'establiment. Van amenaçar la seva parella d'aleshores i li van robar el cotxe, un Audi TT.